Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Allmänt

Även i år står NOAK står för anmälningsavgiften* för alla som vill tävla. Har du anmält dig och inte kan vara med p.g.a sjukdom så är det okej, men anmäler du dig och inte har lust att åka eller av annan anledning inte kommer så får du själv stå kostnaden för anmälningsavgiften. Det kommer då ett inbetalningskort från vår kassör.

 

* Den subventionerade startavgiften har en begränsning på max 800:-/person och säsong samt 15 000:- i total budget. Subventioneringen är således beroende av vilket som först uppnås.

Tävlingsprogram

Sörmlands tävlingsprogram för skidor hittar du i menyn till vänster där du också kan anmäla dig. Alla tävlingar kanske inte redan är upplagda i systemet och då hittar du hela kalendern här.

Anmälan

För att anmäla dig till en tävling klickar du på tävlingsprogrammet i menyn till vänster. Där hittar du också en knapp för att anmäla dig till tävlingen. Finns inte denna knapp är tävlingen inte öppen för anmälan än.

När du kommit vidare till anmälningsformuläret letar du reda på ditt namn i listan och klickar på anmäl. Du får då mata in vilken klass du vill anmäla dig i. Vilka klasser som är aktuella ser du i menyn till vänster.

Finns inte ditt namn med i listan för anmälan skickar du ett mail till This is a mailto link och skriver vilket namn som saknas och denna persons hela personnummer samt er adress.

 

Lycka till!!!

Uppdaterad: 12 SEP 2014 07:15 Skribent: Jan Bogne

Våra sponsorer:

Söderbergs Bil

Heilborns Advokatbyrå

Svea Internet

Autolack


Gynna våra sponsorer så mycket det går utan dem så skulle vi inte kunna bedriva den verksamhet som vi gör !

Vill du också bli en sponsor och stötta vår ungdoms verksamhet?
Kontakta oss på
This is a mailto link och ta del av de erbjudanden och möjligheter som vi erbjuder våra sponsorer.

Postadress:
Nyköping-Oxelösund Alpina - Skidor
Cecila Kjellberg, Lingonvägen 41
61337 Oxelösund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link