Lite om oss

NOAK är en förening för dig som vill utöva Alpin sport. Vi vänder oss till dig som redan idag kan ta dig nedför backen och är mogen för att utveckla dig som bräd- och skidåkare. NOAK har ingen skidskola för nybörjare men välkomnar alla med intresse för den alpina sporten, enbart som träning eller med ett inslag av tävling. Tävlingsverksamheten är i dag störst ibland våra barn och ungdomar.

Lokala och nationella tävlingar

Klubben bekostar startavgiften, till en viss nivå, för den som vill vara med och försvara NOAKs färger. Men tävlingsverksamheten går ej att genomföra utan aktiva föräldrar som ställer upp och hjälper till med samordning och resor.

De som tränar och tävlar är kollektivt försäkrade vid våra aktiviteter.

* Den subventionerade startavgiften har en begränsning på max 800:-/person och säsong

Träning

När det finns snö i backen tränar vi för att utnyttja den korta säsongen på ett så bra sätt som möjligt. Träningsgrupperna är indelade efter ålder och vi försöker ha 2 eller fler tränare på alla grupper. Vi tränar mellan 18.00-20.00 och de yngsta skall alltid ha någon vuxen kvar i backen för support (vämestuga, toabesök mm.) samt om olyckan skulle vara framme.

Medlemsavgifter

200kr/person eller familj 500kr, stödmedlem(ej aktiv i träning och tävling) 100kr

Träningsavgift

700kr/person

Adress:  NOAK c/o  Cecilia Kjellberg, Lingovnägen 41, 613 37  OXELÖSUND

E-post:    This is a mailto link

Hemsida:  www.noakalpin.se

Facebook: Medlemsgrupp

Facebook:  NOAK Alpin

Samverkan

Under våra träningskvällar finns alla typer av arbetsuppgifter och alla behöver vara med och hjälpa till.

Friluftsfrämjandet sköter om backen med snöläggning och liftservice, så det är inget som vi behöver tänka på. Vi hyr anläggningen av Friluftsfrämjandet.

Välkommen till NOAK på någon av våra träningstider om du vill veta mer om oss!

Uppdaterad: 27 SEP 2016 13:16

Sörmlands Sparbank
Heilborns Advokatbyrå

Gynna våra sponsorer så mycket det går utan dem så skulle vi inte kunna bedriva den verksamhet som vi gör !

Vill du också bli en sponsor och stötta vår ungdoms verksamhet?
Kontakta oss på
This is a mailto link och ta del av de erbjudanden och möjligheter som vi erbjuder våra sponsorer.

Postadress:
Nyköping-Oxelösund Alpina - Skidor