Policys & kvalitetssäkring

Inom NOAK arbetar vi kontinuerligt med nolltolerans mot droger och doping samt alla människors lika värde. Detta arbete kvalitetssäkras i vårt framtagna kvalitetssäkringsdokument.

Kvalitetssäkringsdokumentet omfattar bland annat policys mot droger & doping samt en policy för lika behandling.

Droger & doping
Klubbens policy syftar till att förebygga ohälsa och olycksfall i samband med aktiviteter arrangerade av klubben exempelvis träning och tävling. Vi är vaccinerade mot doping enligt RFs modell.

Policydokument

Lika behandling
handlar om alla människors lika värde och rätt till lika behandling oberoende av kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller andra skäl.

Policydokument

Uppdaterad: 2017-09-27 13:51
Skribent: Niclas Österlund

Optimal Säkerhet
Rörmontage
Sörmlands Sparbank
Sörners optik

Gynna våra sponsorer så mycket det går utan dem så skulle vi inte kunna bedriva den verksamhet som vi gör !

Vill du också bli en sponsor och stötta vår ungdoms verksamhet?
Kontakta oss på
This is a mailto link och ta del av de erbjudanden och möjligheter som vi erbjuder våra sponsorer.

Postadress:
Nyköping-Oxelösund Alpina - Skidor