Lite om oss

NOAK är en förening för dig som vill utöva Alpin sport. Vi vänder oss till dig som redan idag kan ta dig nedför backen och är mogen för att utveckla dig som bräd- och skidåkare. NOAK har ingen skidskola för nybörjare men välkomnar alla med intresse för den alpina sporten, enbart som träning eller med ett inslag av tävling. Tävlingsverksamheten är i dag störst ibland våra barn och ungdomar.

Lokala och nationella tävlingar

Klubben bekostar startavgiften, till en viss nivå, för den som vill vara med och försvara NOAKs färger. Men tävlingsverksamheten går ej att genomföra utan aktiva föräldrar som ställer upp och hjälper till med samordning och resor.

De som tränar och tävlar är kollektivt försäkrade vid våra aktiviteter.

* Den subventionerade startavgiften har en begränsning på max 800:-/person och säsong samt 15 000:- i total budget. Subventioneringen är således beroende av vilket som först uppnås.

Träning

När det finns snö i backen tränar vi tisdagar och torsdagar för att utnyttja den korta säsongen på ett så bra sätt som möjligt. Träningsgrupperna är indelade efter ålder och vi försöker ha 2 eller fler tränare på alla grupper. Vi tränar mellan 18.30-20.30 och de yngsta skall alltid ha någon vuxen kvar i backen för support (vämestuga, toabesök mm.) samt om olyckan skulle vara framme.

Medlemsavgifter

200kr/person eller familj 500kr, stödmedlem(ej aktiv i träning och tävling) 100kr

Adress:  NOAK c/o  Andreas Andersson, Tullgarn 61, 610 74 Vagnhärad

E-post:   This is a mailto link

Hemsida:www.noakalpin.se

Samverkan

Vi samberkar med Ryssbergsbacken som drivs av Friluftsfrämjandet. Ålbergabacken som drivs av Ålberga GIF.
Under våra träningskvällar finns alla typer av arbetsuppgifter och alla behöver vara med och hjälpa till.

För att få snö i backen behöver vi hjälp med snösprutning. Varje pass bemannas med 2 personer där alltid en är mer erfaren. Att spruta snö är varken svårt eller tungt så alla kan hjälpa till.

Välkommen till NOAK på någon av våra träningstider om du vill veta mer om oss!

Uppdaterad: 2016-09-27 13:16

Optimal Säkerhet
Rörmontage
Sörmlands Sparbank
Sörners optik

Gynna våra sponsorer så mycket det går utan dem så skulle vi inte kunna bedriva den verksamhet som vi gör !

Vill du också bli en sponsor och stötta vår ungdoms verksamhet?
Kontakta oss på
This is a mailto link och ta del av de erbjudanden och möjligheter som vi erbjuder våra sponsorer.

Postadress:
Nyköping-Oxelösund Alpina - Skidor